Kitebuggyen


Met hoge snelheid over het strand scheuren of comfortabel cruisen op een rustige zonnige dag? Kom dan kitebuggyen bij Kitesurfcentrum Brouwersdam! De ideale groepsactiviteit voor een sportief dagje uit.

Hoe ziet een kitebuggy clinic eruit?
Na een korte uitleg van de instructeur, ga je aan de slag met een kleine powerkite. Je leert alle basisvaardigheden van een 2-lijns powerkite. Wanneer je de kite onder controle hebt, is het tijd voor het echte werk. Je krijgt een korte uitleg over de buggy en je bent klaar om te gaan. We hebben diverse powerkites, waardoor je een steeds grotere kite kunt pakken. Tegen het einde van de clinic scheurt iedereen zelfstandig over het strand.

Als je de basis onder de knie hebt, gaan we verder met upwind rijden en hogere snelheden maken.

Waar en wanneer?
We starten de dag bij strandpaviljoen C-Side (‘t Flaauwe werk 1, Ouddorp). Je kunt hier het hele jaar door gratis parkeren op de parkeerplaats voor de duinen. Kitebuggyen worden gegeven op het schitterende strand van Ouddorp. Deze toplocatie heeft een breed en uitgestrekt strand en is daarom uitermate goed geschikt voor kitebuggy clinics. We geven deze clinics het hele jaar door.

Prijzen
Je boekt een 2,5 uur durende kitebuggy clinic voor €27,- per persoon. De prijs is inclusief alle benodigde materialen. Wil je graag de sportieve dag uit combineren met een hapje of een drankje? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten?
Weten wat we voor jou kunnen betekenen of direct een clinic reserveren? Neem hier contact met ons op.