Kitesurfschool


Welkom bij Kitesurfcentrum Brouwersdam!

Over ons
Wij geloven dat iedereen kan leren kitesurfen. Je leert veilig en snel kitesurfen op een van de mooiste spots van Nederland, het Noordzeestrand aan de Brouwersdam. Tijdens onze lessen is er veel aandacht voor veiligheid en zelfredzaamheid, zodat jij zo snel mogelijk zelfstandig en veilig het water op kan gaan.

Bij Kitesurfcentrum Brouwersdam geven we les volgens een zorgvuldig opgebouwde methodiek, volgens de standaarden van IKO en VDWS. Onze instructeurs zijn ervaren en letten erop dat iedere leerling kan lessen op zijn eigen tempo. Wij geven altijd les aan maximaal 2 leerlingen tegelijkertijd, waardoor jij altijd het maximale kunt halen uit je les. De meeste mensen hebben 3 kitesurflessen nodig om zelfstandig en veilig het water op te kunnen.

Wanneer?
Je kunt lessen volgen bij Kitesurfcentrum Brouwersdam van april tot oktober, als het weer het toelaat. Je kunt bij ons 7 dagen per week terecht en we hebben variabele lestijden. Hierdoor is er altijd een moment waarop jij les kunt nemen.

Waar?
Tussen Zuid-Holland en Zeeland ligt de Brouwersdam. Het Noordzeestrand is al jaren een populaire en bekende plek onder kitesurfers. Het strand is enorm breed en wanneer de zee zich terugtrekt met eb, ontstaat er een grote spot met ondiep en vlak water. En laat dit nou perfect zijn om te leren kitesurfen. Daarnaast geven we ook les op het strand van Ouddorp. De locatie is afhankelijk van het getij en de windrichting.

De lessen starten bij strandpaviljoen C-side (‘t Flaauwe Werk 1, Ouddorp). Je kunt hier gratis parkeren op de parkeerplaats voor de duinen.

Het nieuwste materiaal
Bij Kitesurfcentrum Brouwersdam geven we les met het nieuwste materiaal van Ozone en F-one. Wil je aan het einde van je cursus je eigen materiaal aanschaffen? Dan kun je altijd terecht in onze kitesurfwinkel voor de scherpste deals en de laatste acties.

Meer informatie of direct reserveren?
Wil je nog meer weten over de mogelijkheden bij Kitesurfcentrum Brouwersdam? Klik dan hier. Of wil je misschien direct een les reserveren? Dat kan hier, je krijgt dan zo spoedig mogelijk een mail met de bevestiging van je reservering.