Lespakket


De meeste mensen hebben 3 lessen nodig om zelfstandig en veilig verder te kunnen oefenen. Als je zeker weet dat je wilt leren kitesurfen, dan is een lespakket iets voor jou. Je boekt dan namelijk extra voordelig meerdere dagen tegelijkertijd. Zo kun je in een weekend leren kitesurfen!

2-daagse cursus
Een 2-daagse cursus bestaat uit een basisles en een vervolgles. In deze 2 dagen leer je alles over kitesurfen en veiligheid. Je krijgt altijd les met maximaal 2 leerlingen per instructeur. Zo heb jij altijd genoeg begeleiding.

Een 2-daagse cursus boek je voor 180 euro. Je krijgt dan in 2 dagen 3 uur les (totaal 6 uur) van een ervaren instructeur. De prijs in inclusief alle benodigde materialen en een warme wetsuit.

3-daagse cursus
Een 3-daagse cursus bestaat een basisles, een vervolgles en een extra oefenles. Tijdens de laatste 3 uur kun je continu oefenen onder toeziend oog van de instructeur. Hierdoor kun je zelf oefenen op het maken van meters, terwijl je tegelijkertijd aan je instructeur om tips kunt vragen. Aan het einde van een 3-daagse cursus krijg je een IKO-certificaat. Met dit certificaat kun je wereldwijd je niveau aantonen om eventueel spullen te huren.

Een 2-daagse cursus boek je voor 260 euro. Je krijgt dan in 3 dagen 3 uur les (totaal 9 uur) van een ervaren instructeur. De prijs in inclusief alle benodigde materialen en een warme wetsuit.