Powerkiten


Ben je op zoek naar een leuk stranduitje voor je familie of collega’s? Wil je met een groep graag een actieve dag op het strand? Kijk dan eens naar een middagje powerkiten bij Kitesurfcentrum Brouwersdam. Powerkiten lijkt op vliegeren, alleen zit er een besturingssysteem op van een kite. Hierdoor is powerkiten de ideale kennismaking met de kitesport. Powerkiten is zeer geschikt voor een leuke en sportieve dag uit voor groepen.

Hoe ziet een powerkite clinic eruit?
Onder begeleiding van onze instructeur gaat iedereen zelfstandig met verschillende vliegers aan de slag. Je leert van onze instructeur alles over het windvenster, waar je de power van de kite kunt vinden en hoe je de kite moet besturen. Je bouwt langzaam op door steeds een grotere kite te pakken. Aan het einde van de clinic kun je flinke sporen trekken in het strand met grote kites.

Waar en wanneer?
Wij verzamelen bij strandpaviljoen C-Side (‘t Flaauwe Werk 1, Ouddorp). Vanaf hier gaan we het strand van Ouddorp op. Het strand is enorm uitgestrekt en redelijk rustig. De ideale plek om te leren vliegeren. Wij geven het hele jaar door powerkite clinics.

Prijzen
Je betaalt voor een powerkite clinic van 1,5 uur €20,- per persoon. De prijs is inclusief alle benodigde materialen. Wil je graag de sportieve dag uit combineren met een hapje of een drankje? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten?
Weten wat we voor jou kunnen betekenen of direct een clinic reserveren? Neem hier contact met ons op.